De Judas Game

Wie is de mol Nederland zelf spelen

De Judas game is een spel waarin alle deelnemers op zoek zijn naar het antwoord op de belangrijke vraag... Wie van hen is de Judas? 

 

Om achter het antwoord op deze vraag te komen, moeten de deelnemers allerlei opdrachten uitvoeren. In deze veelzijdige opdrachten zal de Judas zoveel mogelijk proberen te saboteren om de opdrachten te laten mislukken. 

 

Gedurende het spel moeten de deelnemers testen maken met vragen die over de Judas gaan. De deelnemer die aan het eind van het spel het best weet wie de Judas is, wint het spel.   

 

De Judas game is een sportief en strategisch spel. De Judas game bevat alle facetten om u met een ervaring rijker terug naar huis te laten gaan.

 

Het spel kent zijn oorsprong bij Arjan Landman en Robert Tessemaker. Allebei groot fan van Wie is de Mol. Je zou ons kunnen omschrijven als grote liefhebbers van Wie is de Mol, zelfs zo groot dat we het spel het liefst zelf zouden spelen. Maar helaas dat is niet mogelijk. Omdat wij ervaring hebben in het organiseren van Wie is de Mol in vriendengroepen en de liefhebberij van het programma steeds groter werd, hebben wij ons laten inspireren om onze eigen game te ontwikkelen volgens het principe van Wie is de Mol.

 

Ons aanbod is divers en aan te passen naar ieders wensen. Wij richten ons niet alleen op groepen maar ook op individuen die graag De Judas Game willen spelen. Dit doen wij door evenementen met open inschrijving aan te bieden. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om als groep gebruik te maken van ons aanbod. Dit kan op iedere willekeurige locatie binnen Nederland. Ook is het mogelijk om een volledig weekend te boeken, hierbij kunnen wij alles voor u regelen.

 

Kijkt u rustig verder op onze site. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, of u wilt een offerte aanvragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Speel zelf wie is de mol in Zwolle.