Bedrijfsuitje De Judas Game

Alle prijzen zijn inclusief BTW en boekingskosten.

Teambuildingsactiviteit in een stad naar keuze.

 

Hoe functioneert uw team buiten de muren van uw werkomgeving? Wie neemt de leiding? Wie is er afwachtend? Waar liggen de verborgen talenten? Hoe goed kent iedereen elkaar? Wat gebeurt er als iemand een rol aanneemt die hij niet gewend is?

 

Allerlei vragen die wij kunnen beantwoorden tijdens een teambuildingssessie met De Judas Game. 

 

Vanuit onze ervaring in het begeleiden van meerdere teams en groepen, kunnen wij u een goed beeld geven van het functioneren van de deelnemers.

 

Hoe werkt het?

Samen met u gaan we kijken naar het team, we bespreken waar behoefte aan is tijdens de teambuildingsactiviteit. Vervolgens bepalen we gezamenlijk het programma. De game wordt volledig afgestemd op de groep.

  • De Judas Game wordt volledig afgestemd op de wensen en behoeftes van het team.
  • Er is een grote variatie aan opdrachten mogelijk.
  • De teambuilding begint met een startgesprek en eindigt met een evaluatiegesprek.
  • Spelduur volledig afgestemd op uw wensen.
  • Tijdens het spel verzorgen wij drinken en tussendoortjes.
  • Op aanvraag kan er voor en/of na de tijd gezorgd worden voor lunch/diner.
  • Wij verzorgen de gehele activiteit voor u.

Robert Tessemaker, eigenaar De Workshop Meesters

"Veel mensen verwachten niet, dat een spel als "Wie is de Mol" een heel goed beeld geeft van de rolverdeling binnen een team. Wij zien bijna in iedere game dat er verbazing is over de resultaten van een teambuildingssessie."

 

Anonieme recensie

"Na een intensieve teambuildingssessie met Robert en Arjan, hebben wij een ander beeld gekregen van ons team. Door een aantal kleine aanpassingen van posities binnen het team, is het functioneren van individuele personeelsleden toegenomen."


Omdat de wensen verschillen per teambuildingssessie, kunnen wij geen prijs geven. U kunt altijd contact met ons opnemen, zodat wij de wensen kunnen doorspreken.

De Judas Game Zwolle - Zelf wie is de mol spelen in Zwolle - teambuilding Zwolle - bedrijfsuitje Zwolle - personeelsuitje Zwolle.

bedrijfsuitje Zwolle personeelsuitje Zwolle wie is de mol Zwolle Zelf wie is de mol spelen Zwolle De Judas Game Zwolle teambuilding Zwolle